Oude familie foto’s

DRMansholtjong++
Derk Roelfs Mansholt 1842-1921, Boer, politicus
VerkadeSren eduarda2
Ericus Verkade 1835-1907 en Eduarda Thalia Verkade-Koning 1841-1917 ondernemer

3 gedachten over “Oude familie foto’s”

 1. ‘vechten tegen het water’. Informatief en goed geschreven! Leest prettig.

  Liefs,

  Katinka

  MfN register mediator, coach, GZ-psycholoog, trainer.

  Training – & Adviesbureau JOY

  Eerste Laan 16, 9331 BD NORG

  http://www.adviesbureaujoy.nl

  06-51181901

  Informatie in deze email en eventueel bijgevoegde documenten, is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u niet de bedoelde ontvanger bent, informeert u ons dan alstublieft terstond per kerende e-mail en verwijder dit bericht uit uw systeem. Iedere vorm van openbaarmaking, verspreiden, kopiëren of op enigerlei andere wijze gebruik maken van deze informatie, zonder onze voorafgaande toestemming, is strikt verboden.

  Information contained in this email and any attachment is confidential and is intended for the use of the addressee only. If you are not the intended recipient please notify us immediately by return e-mail and delete this message from your system. Any dissemination, distribution, copying or other use of this information without our prior consent is strictly prohibited.

  Like

  1. Dag Eliza,

   Ik heb nog een mooie foto van ons in de tuin van je ouders in Winsum uit 1965. Je ouders waren zeer dierbaar voor mijn ouders. Ik denk dat je vader Ubbo, mijn vader Ubbo door zijn lastige studietijd heeft geholpen.
   Ik ben Peter, de oudste zoon van Jennie en Ubbo. Ik ben bezig de familieverhalen te beschrijven, zoo ook die van de voorouders van mijn oma de Familie Mansholt.

   Dank voor je bericht,

   Peter Voerman

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: